Tuesday, 9 December 2014

Rambut gugur? Biotin kan ada..

Salam n hi,
Baru2 ni my twins memang hebat menyembur air liur n seperti dijangka memang lah hebat rambut I gugur. Kebetulan last year I went to US, belilah supplement Biotin ni. Tapinya I xbelilah Biotin yg mahal harganya. Sekadar yang mampu milik shj.

After consuming 60 tablets (abis sebotol) of 1000mcg, I rasa rambut i banyak gugur tapi tak terasa plak my hair menipis. Rupanya masa I selak my front hair tu banyaak je rambut pendek2 yang baru tumbuh. Alhamdulillah. Lega I. Takdelah nanti nampak kulit kepala ala2 landasan LRT rupenya. OK, layan pics dulu:

Biotin atas ni kuat sikitlah 5000 mcg, lebih kurang USD11. Yang ni tengah consume menghabiskan stok yang ada. I suka sebab Biotin ni bukanlah magic macam sesetengah product yg claim 1001 benefits tu, tapi Alhamdulillah it works for me. Kalau ada yg nak mencuba, memang I highly recommend. Kat farmasi ada kot, stok pada I akan arrive Insyaallah by next week.

OK, selamat menjaga baby buat mommies semua. Jangan korbankan mahkota anda dengan alasan menjaga baby. Kita kena cantik untuk suami and diri sendiri.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...