Sunday, 23 November 2014

Ihtifal Genius Aulad Bandar Putra Permai




Salam to all,

Last night berjaya jugalah attended Alea's ihtifal. Bukan dia yg dpt scroll pun sbb dia baru 5 yo tp he class buat persembahan so pegi jugalah bg support. bgus juga pergi so that I know how GA conduct their convocation @ ihtifal, kan. OK, because xberapa nampak sgt stage sbb they switched off the light, ni jelah yg mmpu di snap.

Puas dgr si kenit ni merengek merayu2.. ayahnya belikan jugalah..
 
Addina n Wardah
Add caption
So far, memang satisfied la dengan apa yg dipersembahkan. Ada juga bab kelakar masa tengok 4 yo terkebil2 while their teacher bersungguh buat movements kat bawah stage. Well, they are still small.. memang xde nye nk heran..haha.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...