Saturday, 17 May 2014

Mengandung kembar : Minggu ke 31

Salam to all,
Minggu ni badan n perut rasa makin berat. Nk bgn dari duduk pun lambat je rasa.
Weekends kali ni my husb kja. So paham2 jelah mcmn chaoticnya my weekends dgn demand ank2 yg bkn sikit.
Ank2 kcik ni mcm biasalah kejap nk susu, kjap nk buang air, kjap bgaduh berebut barang n sewaktu dgnnya.
Kepala pulak sakit betul berdenyut2.. ntah kat mn silapnya. Rasa nk tido aje. Tp kewajipan menunaikan solat tak dilupa. Cuma agk stress bila anak2 time kita nk solatla time tu diorg kata nk ke toilet. Ugut ada lipas jela baru berenti nk ke toilet. Rasenye lbih pd boring n nk main air je tu.
Bila baring mengiring n letak bantal celah kaki rasa lega sgt. Cuma 1 jela, takut ank2 syok mlompat terlompat atas I.

Haa, inilah pic dari tepi my tummy. Nampak kecik tapi jangan tertipu. Tak naklah pulak I tunjuk curve punggung yg idak seseksi JLo itu namun mampu membuatkan baju maxi I terjungkit dek kerana ketajaman perut I ni.

Weekends bru ni terasa sakit kepala berdenyut jugak maybe sebab anak2 yang melasak. Tengok ajelah pics kat bawah ni.



Baru je I ajak diorang ni naik atas nak kemas kain baju n nk iron baju apak n diorg nk ke tadika, dh disepahkannya bantal2. Abis tu dh dimarah n ditegah masih juga begitu. Stress sampai xjadi nk iron baju2..nilah bila ayahnya kerja, jd mcm nilah.

Whatever it is, hari ni Isnin I dah kembali ke office. Menghabiskan marking supaya tak menyusahkan org lain.

Jumpa lagi mommies..
Wassalam. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...