Friday, 2 May 2014

Mencari changing table

Salam to all,
Hari ni Jumaat yang mandom sebab semalam Hari Pekerja, 1 Mei. Nak kejutkan anak2 bangun pegi taska pun diorg moody je. Kesian I menengoknya. Hari ni juga Alea kena tampar dgn adiknya walaupun kakaknya itu berniat baik untuk mencomfortkan adiknya yg moddy tahap gaban tak mau keluar keta bila dh sampai depan taska.

Masa bergoogling tadi ada jumpa a few tables yg rupanya mcm drawer chest saje. Kot boleh convert kan sbb nnt nk letak kat living room. Rumah kecik kenalah letak kat living room. Balik dr hospital nanti takkan nk berulang alik naik tangga ke bilik tidur. Memang tak logik la pulak.

Macam pic bawah ni I berkenan tp the colour tu la. I lebih suka warna dark brown, biar sama dgn tv storage. Maybe boleh cari another drawer storage yg xtinggi mana n put Contoured changing pad atasnya.



Pic kat bawah ni memang menarik tapi harganya pun menarik juga. Terus ilang mood bila check price dekat RM800 juga. Product Ikea la katekan. Tapi sangat creative and sungguh IkeaHacking.



Macam pic kat bawah ni I pernah nampak di website yg brand My Dear jual. Amboi, RM289 tuu. Idakla sesuai nk diletakkan di living hall teman tu kan.Tapi changing station ni boleh convert jd tempat mandi. hmm, sunggoh unnecessary.


Another brilliant idea adalah menggunakan kitchen trolley. Bagus juga idea ni bila lepas mandikan baby, letak kejap di trolley ni, pakaikan diaper dan angkat ke playpen. Taklah takut babies terpee on me. Tapi will stainless steel work for the living hall? Tak pun boleh park trolley ni kat mana2 cm tepi fridge and still beli chest drawer. Kikiki. Tamak.


OK, rasenye tu je nukilan di hari Jumaat yg super pantas ni. My waist n hips rasa tak sedap, apetah lagi my lower belly. Sekejap lagi kena baliklah, tak larat.

Jumpa lagi. Wassalam.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...