Thursday, 17 April 2014

Syabas - Jadual Catuan Air

Salam to all,
Dah masuk 2 minggu kawasan rumah kena catu air. Seksa? Mmg seksa sikitlah. Dengan pregnant twin ni nk mencedok2 air ni idaklah rajinnya I ni. Alhamdulillah dikurniakan husb yg bertindak pantas n tuntas, beliau dh beli tong air yg bertong2 memang cukup kami anak beranak nk survive 55 jam ketiadaan air itu.

Mencari2 juga jadual catuan air kawasan my haouse ni. Akhirnya jumpalah Jadual Catuan Air bagi Zon 4. So readers boleh layan gambar2 di bawahlah sekiranya anda pun Zon 4 macam I ni.


Moga catuan air ni xlah berpanjangan. Stress juga bila nk guna air pun jadi takut-takut. Dengan anak2 kecik 2 orang ni pandai pulak sikit-sikit nk basuh tangan bila dah teruja tengok tong 38 gallon ni kan.

OK, takat ni saja.
Wassalam. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...