Saturday, 26 April 2014

Mengandung kembar : Minggu ke 28

Salam to all,
Minggu ni genap I preggy 28 weeks. Jln pun makin perlahan tp temper makin laju je bila ank2 buat perangai.
Hassan Hussin dlm perut pun dh makin kuat karate-do nya. Ibunya plk yg lemah lesu. Sekarang ni selera mkn banyak jela. Roti gardenia size bonanza pun blh abis dlm 2 ari. Sambil I mkn, Alea pulak mengecek yg di tgn. Ambil lg pun dia pau juga.
Mata ni pulak kuyuu aje skarang ni. So b4 tdo tu cepat2 setelkan solat isyak n zzZZzz xingat ape dah. Ank2 kjut mintak susu laju pulak bangun. Takut juga terkehel Hassan Hussin ni dek keaktifan ibunya d mlm hari.
Hari ni jg I download To-Do list hospital bag for myself n for the twins. Kali ni dhla pemalas nk menyusun. Klau xstart skarang rasanya sampai sudah tak buat ape2.


Bawah ni my belly pic at 28 weeks. Rasenye besar lg my belly masa pregnantkan AleaDina dlu. Tapi takkanlah sama every pregnancy, kan.

 

Semalam sempat lg I grabbed a few things for my postpartum aka berpantang. Baru terbaca dr forum omputih yg Overnight Pads diperlukan so that kita tak berulang alik ke toilet nk basuh pad. At least kalau malam tu boleh concentrate pada breastfeeding or sleeping zzZzzz. kah3..

Hah waist trimmer cap Watson ni pulak bukan nak mencantikkan perut dlm ward tapi sebab taknak menyelit2 or mengikat2 kain batik nak2 lepas operate ni kan. So the trick is, kita pakai kain batik and securekan kain batik tu dgn waist trimmer ni.
 
RM10 saja
RM10 juga untuk 18pcs




OK, sampai sini dulu nnt I update lagi ye.
Wassalam.
 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...