Tuesday, 8 April 2014

Mengandung kembar : Minggu ke 26

Salam to all,

Dari I awal pregnant takde plak I ni terniat nk selfie (tanpa kepala LOL) n show my baby bump, kan. So here goes.

Ni pic I duduk kononnya tgh marking la ni. Banyak lagi nk kena mark ni so kenalah duduk straight kang Hasan Husin dlm perut ni xcomfortable pulak. Yang hairannya I muat pulak pkai blouse ni even I am 6 months pregnant. Slalunya memang sendat mcm sarung nangka. betullah kata orang tua2 yang klau pregnant baby boy ni sememangnya badan xmengembang mcm pregnant girls.. (tahnks Alea n Dina for giving me the experience of expanding).





Masuk minggu ke 26 mengandung kembar ni asyik lapar je. Kalau nk start driving pg kerja mate mesti melilau nk mencapai food bwk ke class. 

Inilah antara yg sempat disambar n mkn dlm kelas. Belum apa2 msuk kls n minum dlu air kotak bg tenaga nk mengajar kanak2 ribena tu kan. Hasan Husin dlm perut ni pun bila dh kenyang tau diam plk diorg. Bagus, xbergelora perut ibunya nk mengajar.
 

OK guys, nampaknya kena menyambung marking ni. nanti kerja hakiki entah ke mana. 
Wassalam.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...