Thursday, 17 April 2014

Mengandung kembar : Cepat letih dan mengantuk

Salam to all,
Preggy twin ni mmg exhausted nye lain mcm sikit. Pagi2 klau redah jam tu mmg mandom sikit la nk mengajar tu.
Nk keluar dr kereta pun longlai je. Padahal dh mkn vitamin tu. Agaknya tenaga banyak digunakan dgn bgn mlm 2-3x buat susu for little Addina yg masih minta susu mlm2. Tapi I tak rase susah pun bila ank2 bgn mlm minta susu sbb dahaga, tp lately ni yg asyik terjaga mlm mybe the twins ajk main. Mengiring ke kiri salah, ke knn pun slh. Dugaan.
Harini kebetulan my dear husb yg hantar ank2 ke taska. My class on Tuesday starts at 8am. Selalunya mmg diorg x bgn lg. Nk dokong turun tangga tu mmg xlarat la jwpnye.
Sampai di kelas dahaga sungguh. Sampai2 je ade 3 dedicated students yg ada. Redha jelah. Nk buat mcmn. Nk mrh pun buat bdn aje. I pun mntak 1 of them tolong belikan mineral water. My good looking n obedient student tu namenye Azlan. Such a good young man. Moga the twins will be like him insyaallah.
Ok takat sini dululah the entry for today. May all of us have a great week ahead.
Wassalam.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...