Friday, 21 March 2014

Mengandung kembar : 23 Minggu

Salam to all,
Harini Insyaalah genap 23 minggu. Ms tgk apps BabyCentre td bru tau. Sungguh2 xsangka dh smpai minggu ke 23 dh my pregnancy ni.
Boys dlm perut ni pun active bergerak bila dgr bunyi2 yg kuat mcm jeritan kakak2 nya. Alea, my 1st daughter suka btol cium adik2nya dlm perut ni. Tapi I la xtahan bila dia tekan tu. Per
ut ni rasa penuh sgt. Ok jom bc ape yg BabyCentre prepared for pregnant mothers msuk 23rd week ni:

 

Patutlah sekarang ni solat berdiri pun mengah. Rupanya dh memajang my boys ni. Lepas tu pantang dengar suara kkk2nya ketawa atau mnjerit, diorg ni pun sama active. Mmg dh keturunan active gamaknye.

Pagi ni my same routine, lah. Mkn roti+nutella n vits 4 biji. Sekarang pun dah start batuk berkahak. Perit juga tekak ni. Minum air+madu lega juga tekak ni.

My husband pg physio kat Columbia Asia Hosp (CAH) di Puchong ni. Awal juga appointmentnya. Pkul 7 dh btolak, xjam plk jln. Kesian dia kna tggu kat hosp tggu kaunter bkk. Ank2 pun blum bgn. Sempatla ibunya menyapu n mengemas umh sikit2.

OK mommies.. jumpa lg di entry akn datang.
Wassalam.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...