Thursday, 17 April 2014

Earth Mama Angel Baby - Baby Bottom Balm



Salam to all,
Harini entry tentang organic product yg pd I sgt elok dan effective untuk babies yg ada ruam lampin or ruam biasa and even eczema. Tak tau I nk describe macamana tp this balm really helped my mother cure stittch pasang besi di peha kakinya. Jiran2 yg datang siap terkejut macamana my mother's stitch boleh terkatup elok only after 2 weeks. Mengalahkan my Cesarian stitch!!
I pun pernah sapu di kulit muka yg lepas I picit jerawat n Alhamdulillah tak ade parut hitam macam zaman muda2 dulu. Dalam hati I kenapalah tak tau pasal product ni dr dulu.
My children pulak jenis yg klau kena diaper rash time flu n cough season tu sampai merah mcm kena tampar. Bubuh drapolene ke diaper rash lain mmg lambat nk baik. Sapu Bottolm Balm ni elok je esoknya dh clear. Disamping bacalah selawat bagai ikhtiar kan.

Oklah, ni I nk share some info on the product:

Clinically tested, hospital recommended, Certified and Made With Organic Calendula and Shea Butter, Angel Baby Bottom Balm is an effective diaper cream that’s gentle on bitsy bottoms. Soothing, with a blend of natural, organic herbs, shea butter and pure essential oils. Zinc-free and safe for cloth diapers too! With safe, natural herb-infused oils, this amazing balm works for the whole family, comforting life’s minor mishaps and a must-have for every family’s first aid kit. Certified Organic by Oregon Tilth. These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration.  This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.  Made in the USA.
  • Zero toxins and no artificial preservatives or fragrance
  • Certified Organic by Oregon Tilth
  • Safe for cloth diapers
  • Zinc free, gluten free, and vegan
  • Package Quantity: 1
  • Product Form: Balm
  • Capacity (volume): 2.0 Oz.
  • Health Concern: Diaper Rash
  • Health Facts: Paraben-Free
  • For Use On: Skin, All Purpose, Diaper Area
Price: RM45 including postage.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...