Saturday, 28 September 2013

Tiket MAS bercuti ke Vietnam bulan Oktober

Bismillahirrahmanirrahim.
Salam and hi,

Baru2 ni my friends bgtau they bought tickets via Air Asia to Vietnam. Seronok sungguh dengar plan rakan2 1 office ni. Tapi Air Asia tickets ni bukan senang nk dapat. Maknanya org2 yg bertuah ajelah, kiranya.

Nak bercuti ke Vietnam juga tapi tak dapat ticket promo Air Asia?? Well, MAS pun tgh promo sekarang. Taklah semurah Air Asia tapi kelebihan2 yg diberikan MAS pada passengersnya boleh thn juga, kan.

- Makan minum included ( lama juga sejam 2 jam flight tu.. lapar klau xde food)
- Luggage 20kg included (tak payah nk beli2)

OK, bila yg murah tu? I tgk Oktober tadi, adalah specific dates yg murah tu. Jom layan pictures dulu:





Katakan anda nk pg 1 Okt, harganya baru RM167 dan ada juga lg dates lain yg harga ticket nya sama.




Kalau anda nk pulang ke Malaysia 4 Okt pun harganya masih sama tapi perhatikan hari Ahad harganya lebih mahal, jadi bolehlah pilih hari Sabtu.




Dan katakan anda nk pulang ke Malaysia, dr 7 Okt sampai 10 Okt, harga  tiket  juga masih RM167.
Dan harga final campur tax dan surchagenye kalau pergi dan balik adalah RM167 adalah:

Boleh tahan, kan.. so untuk anda, pandai2lah memilih tarikh perjalanan. Kalau anda nk minta I publishkan dates lain ke Vietnam, sila2lah comment ye.


Jumpa lagi, wassalam.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...