Tuesday, 17 September 2013

Botol susu murah branded online

Salam dan hi semua, Bismillahirrahmanirrahim.

Mommies di luar sana I dgr juga mengeluh yg baby feeding bottles berjenama ni agak mahal harganya. Puas juga mommies ni survey dr 1 blog ke blog yg lain or dr fb acc ke fb acc yg lain. Tak kurang juga websites yg menawarkan discounted priced items n banyak lg.

Personally, masa I went to the US last year, I berniat dlm hati nak share branded feeding bottles dengan harga yg murah dengan mommies yg lain. Bukan keuntungan besar yg I cari tapi kepuasan berkongsi dlm memberikan our children the best in feeding. Tambahan pula I have my sister there dan kemudahan I untuk mendapat ticket FOC ke US sebab my husb is a MAS staff. Seronok rasanya tengok muka my friends tersenyum2 bila dpt beli botol susu yg lebih murah dr pasaran. Bukan nk menutup rezeki peniaga2 botol susu lain sebab kita kena ingat yg rezeki ni Allah yg bg. Keuntungan pun Allah yg bagi. Niat I ikhlas, nk berkongsi. Sharing is caring.

Selain dari botol susu jenama Avent yg popular among mommies, botol susu jenama NUK pun agak popular di kalangan mommies yg anak mereka colic atau kembung perut. Kebeulan di US sekarang tgh sale botol NUK. Hari tu masa I jalan2 di pasaraya berekatan rumah, ternampak botol susu NUK berharga RM45 sebotol! Mak aih, mahal tu. Harga standard, mungkin ya. I pun kurang pasti. Tapi Insya Allah, Nov ini I akan restock NUK animal pattern yg berharga RM25 sebotol. Layan gambar2 dulu.






Comel aje I tgk print di botol2 susu ni. Mengaum2 babies yg guna bottles ni. Nantikan kemunculannya Nov ini ya.

Well, botol2 susu Avent n NUK ni actuallynya wide neck bottles. Imitate mothers' breast. Recommended untuk babies yg breastfed nk transition ke bottles. Ada juga babies yg xsuka wideneck n sukakan normal neck.  Macam bottles di bawah ni:






Cantik n unik botol2 ni. semuanya RM12 per bottle. Memang selalunya normal neck bottles ni cheaper dr wideneck bottles. Untuk mommies yg budgetnya comel dlm membeli feeding bottle ni, bolehla mencuba normal neck bottles. Visit my FB zazleen@yahoo.com dgn profile name Azlin Zain, n boleh cuci2 mata di sana. Insyallah semua items akan available Nov onwards. 

Wassalam.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...