Monday, 8 July 2013

Baju raya 2013

Salam to all,
Hari ni baru sempat nak update pilihan baju raya kami this year. Kebetulan baju raya yg tgh dijahit tu tak dapat nk disiapkan sebab my parents involved dlm accident baru2 ni, kenalah I beli sj online. Tahun ni nampaknya ramai yg suka berdres2.. So, I survey2 la dress yg simple and a bit flattering n AFFORDABLE.

Women's Belted Jersey Maxi Dresses
Nampak boring tp hei, I suka. Boleh pkai tudung yg bercorak. Can't recall baju raya my mother tempah utk my husband warna ape. LOL. Ade lg dress yg I minat. Jom layann..

French Connection  Summer Spells Maxi Dress































































































































































Tapi alahai dress ni USD248.00. Boleh tahan taste I ni. Nak yg flattering tapi mahal pulak dress yg flatters ni ye.

Loveappella Mila Maxi Dress 




Yang ni pulak price nye USD79.00. macam berpatutan tp my budget is below USD30. Sedih tp terpaksalah kan. Kenalah berjimat2 sikit raya kali ni.

OK, ada lg dress yg I suka, I akan upload pics lg. Sebelum terlambat, I ingin mengucapkan Salam Ramadhan kepada semua. Shopping raya, shopping juga. Menu berbuka n bersahur kena plan dh ni.

Jumpa lagi.

Wassalam.



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...