Thursday, 6 June 2013

DinaLea 1st time balik Muar



Salam to all,
Minggu lepas memang I berjalan sakan with family. Mula tu balik ke Kuantan umah my parents. Pastu ke Muar pula kampung my mother. Memang lepas rindu pada kampung halaman, lah senang cerita. Balik Muar sebab I attended kenduri kahwin my cousin, Kamarul namanya. Dapat org Kelantan. Cun melecun, you. I pulak macam biasa, kena mendukung si kecik tu aje. Ramai orang dia jadi rimas.


Dari Kiri: My mother, Kamarul and wife, Me and Dina.

Kebetulan, 31/5/2013 adalah hari jadi my other cousin's daughter, merangkap my 5th anniversary with my husb, Encik Wan. So, my aunt pun buatlah celebration untuk cucunya. Siap dgn accessories bagai. Mmg comel. Alea yg pkai bj purple pun ada bergambar sama.


 Dari kiri: Daris, Mia (birthday girl) and Alea
.

Untuk kenduri kali ni my mother bawak set mini speaker n microphone. Jadinya, abislah jd agenda budak2 ni menyanyi lagu2 kegemaran diorg ni. Mmg bingit n meriah. Seronok. Mcm mak2 diorg masa kecik.

Time balik ke my house, singgah dulu di stesen bas Muar pekena Nasi Beringin n Mee Bandung Kadir. Sedap menjilat jari. Sempat my eldest niece bergambar dgn Dina. Ternganga-nganga Dina.


Moga lepas ni dapat balik kampung lagi tp cuti kena save utk pg San Franciscoooo. Lol.

Jumpa Lagi!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...