Thursday, 16 August 2012

Koleksi baju raya 2012.

Salam.

Hari ni dh ari ke 27 Ramadhan n I masih takde mood nak jahit baju raya yg dh dipotong kainnya tu. Tapi xpe, semalam dh membeli n membelah di Parkson, Alamanda. Pilihan baju raya kali ni bukan baju kurung or jubah lagi. Tapi lebih pada contemporary clothing yg practical n terus dipakai untuk mengajar nanti.

Tudung : My sister sponsors. So dh jimat kat situ.

Baju raya : Designers inspired - blouse n A line skirt. Antara baju designers yg I suka :





























Menawan sungguh baju Jovian ni, stress pulak tak merasa nk belek @ Butik First Lady KL. Tapi xpelah sbb mengenang kan harganya sepasang RM280 tu xjadi nk terkilanlah. Ada lg 1 designer baju2nya sangat menarik hati. Nurita Harith.


Baju2 ni harganya RM2k. Telan air liur dibuatnya. Tapi sgt canteeek. Moga dptla I menjaitnya - masa tu yg kna carik tu. Bolela kot start beli pattern n kainnya di Kamdar. Hee.

so, bj mcmn yg I beli?? Tungguu..

Sempena menghampiri Aidilfitri ni, I ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua readers di sana. Maaf zahir n batin.

Azlin Zain.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...