Tuesday, 19 July 2011

Preparation baby baru 2

Salam to all.
Kebetulan Jusco Equine tgh sale Aidilfitri sekarang. So I pun ke sanalah untuk survey2 ape yg patut. Baru teringat yang I dh pack baju2 newborn n entah di mana-mana baju-baju tu semua. Sedih anak I dlm perut ni ibunya sambil lewa saja.
Bagus juga membeli time sale ni. Jimat skit perbelanjaan. I pun cuma nak menambah apa yang dh ada n apa yg I dah hilangkan. Hihi.


Baju basahan cap Pureen ni ada 20% less. Okla tu,kan.

Yang ni beli baju aje sebab seluarnya ada. 
Bajunya xjumpe. Hihi.

Baju ni pun ada 20% less.
 Pacifier ni mmg beli siap2 takut jadi mcm kakaknya melalak aje.


Mittens n booties spare. Actuallynya byk yg kakaknya ada, tapi macam biasalah, tak jumpa lagi.

Cloth napkin ni yg lama entah hilang ke mana. 
Terpaksa beli baru.

Rasanya cukuplah takat ni sj beli barang-barang baby baru sebab duit pun makin menyusut. Kena ready deposit utk bersalin pulak.

Ok, stakat ni saja dulu. 
Jumpa lagi n wassalam.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...