Wednesday, 1 June 2011

Kitchen cabinet yang berkualiti dengan harga berpatutan

Salam to all.
Hari ni I agak lega sebab deposit kitchen cabinet (KC) dh dibayar semalam. I byr dgn debit card ajelah sebab nk bwk cah ribu-ribu ni kecut perut dibuatnya. OK, nak tengok design KC yg dibuat oleh Mr Ivan dr Everskill Design?





Simple aje sebenarnya design ni. Tak ada fancy2 pun. Lagipun harga yang ditawarkan pun berpatutan. Walaupun lari dari budget, tp I harap KC I ni tahan lama. Oleh sebab dapur I pun sememangnya kecik, ukuran KC I adalah 8x5, L shape. Jenuh juga memikir nak letak mana washing machine + fridge dgn dapur yg kecik mcm ni. Tapi nk seribu daya. Dalam I xlena tidur mlm2, dpt juga idea I menyusun 2 brg tu. OK, hud + hob + sinki xtermasuk ye tuan puan. jadi bolehlah ke kedai hardware berhampiran untuk survey harga hud + hob + sinki. I beli di Living Depot Bangi sahaja.

Hud + hob (Elba) : RM659
Sinki (2 setengah) + kepala paip berkembar : RM298

Memang berbaloi2!!
Material apa yg I pilih untuk KC I ni ye? OK, boleh tgk detailnya di bwh:

Base unit (bwh) 
Top : Granite
Wall + door : ABS melamine

Base unit (atas) 
Wall + door : ABS melamine

Bar counter
Top : Miecon
Wall + door : ABS melamine

Bottle rack : ABS melamine

Cost : RM5500.

Dengan EVERSKILL ni, selalunya customers akan dapat byk free gifts. Alhamdulillah adalah dpt dish rac, spoon tray n discounted price untuk bottle rack tu. Kalau nkkan consultation dr Ivan sendiri, boleh contact aje beliau. Consultation n measurement FREE!

Ivan
0163743798
OK, jumpa lagi. Wassalam.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...