Friday, 17 December 2010

Sandal apa yang sesuai untuk ibu mengandung


 Salam to all.
Hari ni I nak mintak pendapat my readers tentang sandal apa yang sesuai untuk dipakai ibu mengandung ni. I sendiri masa mengandungkan anak pertama, kedekut nak berbelanja untuk keselesaan kaki sendiri. 

Sepatutnya I invest la, sikit untuk kaki I yang makin melebar time tu, kan. Tapi sebaliknya I beli sandal murah yang akhirnya tak sampai 3 bulan dah nampak buruk di kaki.

I ada nampak beberapa design kasut yang cantik + harganya pun berpatutan. I mencari sandal yang seeloknya berharga bawah rm100 sahaja. Sebab I rasa I tak nak mahal sangat & nak beli barang lain banyak lagi.
Ha, ni cantik!!


Warna: well, any colour will do.
Heel : flat
Brand : Hush Puppies, maybe?

 
Tak gamak,lah nk pakai yang setinggi ni.
(www.endless.com)

Entahlah, kawan-kawan. I dah buntu dh ni. Tolong bagi saranan ye. 
Thanks!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...