Monday, 20 December 2010

Mengidam






Salam to all.
Sorry yang teramat sebab lama tak blogwalking. Sejak jadi mak yong "eksiden" ni, memang tak lalu nak tgk PC/laptop ni. Memang dahsyat,lah morning sickness @ alahan mengandung anak kedua ni. Antara makanan/minuman yang I mengidam:
  1. Lamb / daging kambing
  2. Beef
  3. Blackpepper chicken chop
  4. Seafood (kecuali sotong & udang)
  5. Popia Sisters kat Alamanda 
  6. Peppermint Mocha
  7. Big Apple Donut
  8. Jeruk anggur + kelubi+kedondong+betik ~ kecurr air liurr!
Hish, teruk betullah I ni. Orang kata mengidam time pregnant ni boleh dikawal. Apetah lagi kalau mengidam makanan yang pelik-pelik. Alhamdulillahlah I ni bukannya mengidam yang pelik-pelik. Lagi 1, I ni mengidam ikut selera loya tekak I ni. Tekak I boleh terima food tu barulah I mengidam. Kalau tak, I tak makan,lah. Minum ajelah air masak kosong.

So, kawan-kawan di luar sana, food ape yang anda mengidam masa mengandung??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...