Saturday, 13 November 2010

Seronoknya tengok wayang dengan hubby.. bkn dengan boyfren tau..







Salam to all.
Baru-baru ni I tengok movie cite Unstoppable. Memang bestlah .. err best sebab dpt tgk ngan Mr Hubby. Memang payah nak tgk movies skang sebab dh ada si kecil Azalea, kan.

So, we decided utk tinggalkan Azalea mcm biasa pada pengasuhnya & kami pergi Alamanda tgk movie.. Lalalalla!
Nasib baik hero hencem!

Untuk cite Unstoppable ni, I n husb mmg xde idea lgsg cite ni pasal ape. Rupenye pasal train yg mistakenly bergerak laju tanpa driver!! Seram + suspens + sayu dik, hati akak ni..

Source Click HERE
Gambar train yg xde driver ni.
Sangat laju!!

Kadang-kadang pelik kenapalah pengusaha filem Malaya ni tak buat cerita mcm ni.. I tgk kat cinema tu filem kita mcm picisan aje. Bukan I xnak sokong, tapi itulah hakikatnya.. Sedih jugak. My husb kata Razak Mohideen tu kene studyla filem omputih tu ada elemen apa. Jangan buat filem budget rendah aje.

Source click HERE
Aku Masih Dara - OK la kot. ada mesej sosial.

Well, dlm cinema, I ni rasa mcm bercinta dulu-dulu pulak. Tapi hati kami ni dok asyik ingat Azalea. Tgk mainan apa-apa je ingat Azalea. Tgk kedai baju baby je ingat Azalea. Adoi, memang potong stim betul.

Tapi kesimpulannya, bestlah dating kali ni dgn husb. Memang dpt BERNAFAS sket kehidupan suami-isteri kami ni. I admit, memang perlu kuar ber 2 saja dgn husb sekali sekala.

Apa aktiviti ber2 anda dengan pasangan??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...