Monday, 8 November 2010

Seronoknya tengok org ramai kat convocation di PICC!!






Salam to all.
Baru-baru ni (6/11/2010) I ikut rombongan pg ke PICC. Meneman my husb's cousin je pun actually. they graduated from KPTM Kuantan. I pun tak pernah masuk PICC ni. Maklumlah tak ada event, takkan suka-suka aje nak pg. Seronok betul tengok ramai graduates yang pakai robe & lawa handsome2 lah semuanya.

Teringat zaman convocation I di UIA dulu. Entah mana soft copy I simpan (T_T)

Happy sungguh anak dara 2 orang ni dapat Diploma.
Congrats girls!

Ramai etul orang masa ni. Sesi pagi dah selesai,
Ramai graduan yang tengah snap2 pics!

Bila aunties n uncles my husb dah masuk ke dewan, kami muda mudi pun pusing 1 Putrajaya bawak yang lain jalan-jalan.



Tengok ni! Sakan berposing!
Menakutkan betul!




Time nih dah menghala balik ke PICC.
Sudah-sudahlah merewang,kan.

Sampai saja di PICC, graduan beluam keluar lagi. So, kami pun menunggu di luar aje sambil I snap2 pic Azalea.

Aduh, Azalea. Kamu memang aktif!

Suka betul main dengan dinding kaca.

Azalea tengok pakcik-pakcik yang tengah smoking mcm naga di luar.

Azalea posing kiut!
Azalea main cak-cak dengan ayahnya.

Kalau ditendang, agak-agak bergegar x, PICC?

My husb's younger bro yang banyak menolong I menjaga Azalea.
Posing dengan bunga convo.

Azalea nak melepaskan diri.

Tak perasan pun my husb 'memendekkan' dirinya sebab I memang pendek kot.
Sabar je,lah.

Selesai convocation aje, I macam sesak nafas dengan orang yang berasak-asak. Ingatkan kenapa. Rupanya bunga-bunga yang asalnya dijual pada RM35 sejambak, masa tu dijual hanya RM10 untuk 3 jambak tanpa anak patung & anak patung pula RM15 untuk 3!! sabar,jelah.

Moral di sebalik cerita, belilah bunga selepas convocation. Berbaloi!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...