Friday, 19 November 2010

“DiGi BlackBerry Torch 9800 – Hot New Features”








Salam to all my friends.
Hari ini I nak ckp pasal Blackberry Torch 9800 yang sedang hangat diperkatakan di copong-copong radio ni. Dahlah namanya pun Blackberry, Torch 9800 pulak tu. Dan yang lebih penting, ia dihangatkan oleh ~
DiGi

Dan I sememangnya pelanggan setia DiGi. Biarpun orang kata macam-macam tentang DiGi, tapi I tetap setia. Sebabnya, DiGi memang tak ada hidden charges macam service providers lain.

I dah pernah try macam-macam service providers mcm TuuuT & TuuuuT tapi memang mengecewakan. I & husb guna postpaid DiGi dengan komitmen RM80 untuk berdua, nih.. Tapi bila dapat bil, Fuhh!! Tak sampai RM100 pun. Walaupun I Pot Pet2 dengan rangkaian lain, memang bilnya sangat berpatutan.

Jom layan DiGi BlackBerry Torch 9800!! Hidup I akan lebih hangat dengan adanya sebuah DiGi BlackBerry Torch 9800 sebab features di bawah ini,lah!!

Features yang Hot lagi hangat~
  • BlackBerry Torch 9800 memang hangat sebab ia mempunyai Qwerty keypad & touchscreen dalam 1 'handphone' saja!
  • Tak payah I guna sampai 2 'handphones' macam sekarang semata-mata nak merasa kekunci Qwerty & skrin sentuh atau 'touchscreen'. Memang satu pembaziran!!
  • Ada Blackberry Mesenger. I memang excited sebab ia ada 'chat-style layout' & 'unlimited character'! Owwhh! I want, I want, I want!!
  • Bateri yang tahan lebih lama! Masa bercakap selama 5.5 jam, 'Standby time' selama 18 jam & mainan video selama 6 jam! Waduh, bisa gegar jantung ni..
  • Kameranya 5 Mp. Wah, tak payah lagi I sibuk-sibuk nak membeli kamera sebab 5 MP sudah cukup bagi I yang amat mengagumi ciri-ciri BlackBerry Torch 9800 ini.
  • Dan... BlackBerry Torch 9800 adalah "Semua dalam 1!!" GPS, Wi-Fi®, 3G dan 8 GB memori. Apa lagi yang anda mahukan selain ini???
Apa lagi yang lebih hangat?? Mestilah service provider terulung di Malaysia:

DiGi
Lihat sahaja promosi ini dan I tak rasa all of you akan beralih ke rankaian perkhidmatan yang lain dengan penjimatan yang sebegini banayak. Cayalah, DiGi!!

Harga DiGi BlackBerry Torch 9800 sekarang hanyalah
RM1499. Memang susah nak percaya. Tapi percayalah!!

DiGi juga menawarkan pelan yang 'smart' untuk para pelanggannya. Lihat ini~
  • Surf SMART – Monthly Internet Unlimited plan for only RM 68 Call SMART – No minimum call usage
  • Save SMART – 100% rebate on the Internet Unlimited plan (terms & conditions apply)
  • Roam SMART – Unlimited data roaming for only RM 36 a day!!
Hebat bukan?? Jadi apa tunggu lagi? Tidakkah anda mahu memiliki DiGi BlackBerry Torch 9800? Saya sangat mahukannya!! Dengan automatiknya kita semua akan menjadi pelanggan DiGi yang SMART! Alah membeli, menang memakai.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...