Tuesday, 30 November 2010

Blog omputih ni memang selamba + creative

Salam to all.
Slalu kita syik dengan blog komuniti kita aje, kan ape kata kita tengok penulisan negara luar. Bukan I nak suruh U tiru or ikut. Sekadar membaca. Walaupun I rasa baik kita baca buku-buku ilmiah, tapi sekadar nk release stree, pada I tak salah.

KLIK SINI untuk membaca sebuah blog ditulis oleh Adam tentang apa yang dibencinya.

Tersenyum I bila memabacanya. Gaya penulisan memang selamba tapi 'vulgar words' tu I memang tak berkenan. Dah namanya org BARAT, apa dikisahkan sangat tentang adab & santun, kan.

Enjoy reading his writings.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...