Sunday, 24 October 2010

Ya Allah!! Ribut ke ape ni????


Salam to all.
  • Baru-baru ni, I balik dari kerja terkejut beruk cap badak sebab pasu-pasu semua dh jd tunggang-langgang. Memang tercenganglah I sebab time kat Bangi (my office) cuma hujan rintik aje.
Ni haaa. Aduuhai! Sayangnya I punya pokok Roselle! Tergolek dok dah dia. I nak tarik ke atas tak larat. Kuat juga akarnya.

Baju-baju I pun selamat dok atas tanah yang bukan main "bersih"nya.. Sedih.

Sob-sob!***

Lepas ni kene selalu dengar ramalan cuaca, lah!


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...