Monday, 18 October 2010

Top 3 members GA giveaway

Create your own banner at mybannermaker.com!


Well, even I masih baru dlm arena blogging ni, nak jugalah try menulis entry pasal GA ni. Menarik juga hadiah-hadiahnya. Nama blog pun kreatif. ada pulak hot page yang suruh kita print screen no 5266 kalau keluar kat visit click counter tu. Memang kreatif. Followers nya pun agak ramai, 94 orang! ramailah dari I yang cuma ada 16 orang folowers aje, ni. Background merah corak abstract pun menarik, macam batik ekslusif. Pendek kata, I like this blog and entrynya pun bagus-bagus. Moga tuan punya blog makin maju n bertambah rajin dlm berblogging.

Sila ke link ini !!

http://normj1001.blogspot.com/2010/09/mj-1st-give-away.html



-Azlin-

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...