Monday, 18 October 2010

Sidebar jatuh ke bawah post!!!





Salam to all.

Baru-baru ni I terkejut bila I tengok sidebar homepage blog I hilang. Bila I scroll ke bawah, elok je bersusun kat bawah post. I punyalah pening, resah & tak tidur malam mengenangkan layout blog I yang tak cantik & tak normal!
Tengok ni, seidebar dah jatuh ke bawah.

Lepas tu I teringat my father cakap, cuba type kat search engine kalau nak tahu cara buat apa-apa sekalipun (terer apak aku blajar takat darjah 6 aje tapi internet memang kelass!). So I try la. I pun jumpalah website ni:

http://www.bloggertipsandtricks.com/2007/11/sidebar-slide-to-bottom-of-page-part-2.html

I suka sangat sebab memang ramai rupanya yang ada problem macam I. lega I sebab masa cari punca tu memang rasa nak pening je dengan tengok kod HTML lah, bagai. Last-last rupanya bila I tukar berapa banyak post untuk homepage I, sidebar naik semula.

Ok, readers semua boleh surf website yang I bagi tu & selamat mencuba!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...