Wednesday, 20 October 2010

Pelamin merimbun?!






Salam to all.

  • Masa I kahwin dulu budget tak banyak mana so I tried to choose pelamin yang simple. Lagipun I dah jimat banyak sebab baju pengantin I tempah sendiri.

  • Tema warna gold & bunga Harum Sundal Malam (plastik aje). So memang simple. Cumanya kedudukan pelamin tu sepatutnya melintang tapi my mom tak suka. So, jadilah kedudukan pelamin macam dalam gambar tu. I dah suka habis lah.

  • Tapi bila tiba hari sanding I, ada pulak dah bunga pahar yang bermacam jenis & agak meriah membuat kan pelamin I merimbun sampai I nak naik ke pelamin pun jadi payah sikit. tu,lah.. dah nak buat macamana. permintaan orang tua-tua (mak-mak sedara). Kita hormati, lah kan (paksa-rela). Redha...
Sendat!!

Pelamin ada bagaimana?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...