Monday, 25 October 2010

I pilih homeopathy!!


Salam to all.
Lately badan I sakit-sakit. memang macam-macam dah I telan. Dari ubat tahan sakit, jamu (ongoing) & ubat relax saraf. Tapi tak memberi kesan sangat.

Bahu I ni memang lenguh-lenguh since beranakkan anak 1st. Takut badan condemn cepat, I pegi Klinik Homeopathy. Nama klinik ni Klinik homeopathy Hasan terletak di Kompleks PKNS Bangi. before ni, I memang pegi klinik homeopathy di Jasin masa preganant dulu. teruk sangat pening kepala I. Alhamdulillah, lega lah lepas makan ubat2 homeopathy tu.

Kadang-kadang ubat doktor banyak sangat ni pun tak boleh jugak kalau badan tak serasi. Cuma ada pantang larang nya!
  1. Kopi & nescafe
  2. Air batu (waah peritnya tak de air batu-feveret tu!!)
  3. Bawang mentah (alamak, menu wajib makan sate)
  4. Bahan awet ( I rasa semua food pun ada bahan awet) tapi kurangkan sos & kicap. Apa-apa yang diperam lama.
I panggil Doktor Hasan tu ustaz. Dia suruh I tunjuk tangan I & dari situ sepantas kilat dia tengok simptom-simptom sakit I. Contohnya I sakit saraf 80%. Banyak tu percentage nya! I masuk tu tak cakap kat ustaz tu langsung I sakit apa. Amazing wal impressive! I punya lah terkejut dia tau I ada sinus, bowel problem, semualah!

Tapi tak pe. Teruskan usaha. Semoga sakit-sakit I hilang. Amin..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...