Saturday, 30 October 2010

Apa aktiviti hari minggu anda?





Salam to all,
Basically tak lah boring sangat harini. Dikira super Saturday jugaklah. Before my husb balik dari kerja malam, I dah sibuk tung-tang tung-tang kat dapur. Plannya nak,lah masak something untuk Azalea n apaknya, nih. Memang bersemangat nih!

Tapi ada pulak yang main gitar dengan kuali sampai ke bilik tidur!

Azalea nak juga menolong.
Menolong pijak tudung periuk sambil menyepahkan barang.

Well, apa hasil masakan I, ye? Sebenarnya, before I kawin, memang I tak pernah masak beriya kot. Slalunya memang tak jadi. Bukan sekali, nih! Banyak kali juga,lah.


Seafood platter (alah kepala sotong besar & udang harimau goreng garing)

Utk Cik Abg yang penat balik keja. Mi digoreng spesel.
1 bungkus mi kuning tau!

Ni untuk I. Meatbal golek telur n goreng!

Untuk Azalea of course lah chicken+broccoli sup,kan.

So, apa menu hujung minggu anda? I pun bekerja, ada anak. Rumah 2 tingkat yang tak habis-habis dikemas. Tapi takde bibik. Masak, tetap masak. Dah namanya air tangan isteri,kan. Pikat suami dari perutnya.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...