Followers

My Nuffnang Ad

Sunday, 23 November 2014

Ihtifal Genius Aulad Bandar Putra Permai




Salam to all,

Last night berjaya jugalah attended Alea's ihtifal. Bukan dia yg dpt scroll pun sbb dia baru 5 yo tp he class buat persembahan so pegi jugalah bg support. bgus juga pergi so that I know how GA conduct their convocation @ ihtifal, kan. OK, because xberapa nampak sgt stage sbb they switched off the light, ni jelah yg mmpu di snap.

Puas dgr si kenit ni merengek merayu2.. ayahnya belikan jugalah..
 
Addina n Wardah
Add caption
So far, memang satisfied la dengan apa yg dipersembahkan. Ada juga bab kelakar masa tengok 4 yo terkebil2 while their teacher bersungguh buat movements kat bawah stage. Well, they are still small.. memang xde nye nk heran..haha.


Tuesday, 28 October 2014

DO THIS NOT THAT & BURN MORE FAT

Salam to all,
Jom belajar senaman yg betol utk kiter2 yg nk guna gym equipments ni.















Saturday, 11 October 2014

Baby beanbag by House of Pillow

Are you ready for a Baby Beanbag?
Salam and hi,
Entry kali ni nk cite psl baby beanbag from House of Pillow yg mcm kurniaan turun dr langit for me. Lol.
With my daughters masa diorg kecik guna rocker & bouncer brand local2 iaitu mestilah Sweetcherry kekdahnye. Tp I tgk both of them mmg x comfortable in them. Nk lapik bantal takut tergolek pulak and another problem:

Cukur bantal *Sigh*
For the twins kali ni dpt merasala my twin babies guna beanbag from House of Pillow mcm dlm gambar kat bwh ni. 
Alhamdulillah, the twins selesa n tidur lame. Ade a few reasons yg my husb and I dpt concludekan bila our twins tidur nyenyak bila letak kat beanbag ni. 
Oh lupa, my twins before this were having bad reflux & colic. Mmg tak mmbenarkan both of them to lie pn flat surfaces. Diorg akan menangis tendang2 kaki. Ditepuk berjam2 pun takmoh tidur nih!! Mmg we suffered from sleep deprivation.
Lagi 1 my twins ni demand nk tdo dikepit2 & surface yg empuk. Amboi twins ni ptutnye boys, koboi jelah kan. Mngalahkan gurlz plk nk mcm2.
Ok back to the bag, 
The beanbag ni is a gift from my friend yg bru je opened a business called House of Pillow. Cute kan namenye.
Thanks to him, takdela hazab dh I nk buat housechores bila the twins kat beanbag ni. Automatic they will termenung n less fussy n apelagi, tidurlah kan.
My twins plk jenis yg kn menyusu smpai tdo. So dgn HOP baby beanbag ni I xrisau sbb boleh adjust ketebalan pillow n twins seakan half lying half seating. Feeding becomes easy and ibunya pun suka hati.
OK, for my twin babies with colic problem n kadang2 ade sniffles @ flue tu, diorg dpt tidur lena sbb the half upright position yg HOP baby beanbag ni provides. Klau bantal biasa tu jenuh nk memilih yg tebal xtebal. Mmg sterrresss. Baby pun kejap terjungkit kjap terdongak. Haish.
HOP baby beanbag ni ade byk design n colours. Boleh refer kat pics bawah ni ya.
Harga? Memang harga level Kasih Sayang. Setakat ni termurah di pasaran n HOP provides courier facilities.  the details of tge baby beanbag will be published in the next entry.
So mommies, silalah visot fb House of Pillow or ctc me at 0193110844 to know more about this product and to purchase.
ok jom lyn pics.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...