Friday, 5 August 2016

WAHM : Perjalananku menjadi WAHM 2

Salam & hi,

Untuk menyiapkan diri menjadi WAHM, I enrolled dlm Online Business Class.


Monday, 9 May 2016

WAHM : Perjalananku menjadi WAHM

Salam n hi,
Baru2 ni buat kira2, I need to have RM48,000 in the bank utk pay the bills for a year sebelum ambil keputusan utk jd WAHM.
*fuhhhhhhhh!!!*
Memang nmpk mustahil, tapi nk seribu daya, kan. So, I knalah study n buat research dgn lebih mendalam untuk jd lebih bersedia. Tak boleh main hentam keromo sj.
Ada yg kata, niat tu kn betul2 maknanya tak bolehla nk jd WAHM sebab malas nk drive. Nanti tak ada keberkatan di situ.
Hmm...
I am still learning. Kena buat Meal Plan sungguh2 supaya nnt takdela duit mengalir keluar sbb mkn luar mcm sekarang.
Fuh.. fuhh lg..
Ok, let me finish my reading dulu ye. Nanti dh prepared everything, I will share with you. Sekarang ni pun kena focus pada my side income Mama Homemade Balms & Blends ni.
Anda boleh la view balm n minyak di sini ye

http://mamahomemadebalm.blogspot.my/?m=1

Tqvvm. Jumpa lagi.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...